Монте атакуват лятото с две силни колаборации


Два силни музикални проекта излязоха в един и същи ден - “Запазено място” е отговора, който джентълмените Били Хлапето, VenZy и Графа дават на предизвикателната “Забранен достъп” в изпълнение на дивите Михаела Филева, Прея и Дивна.

Смелата идея за “музикален двубой” се реализира за първи път и е на лейбъла Монте Мюзик и Графа и датира от миналата година. Проектът се ражда от триото Михаела Филева, Дивна и Прея, които записват заедно песента “Забранен достъп” за дебютния албум на Михаела “Инкогнито”. Парчето се приема горещо още на неговото първо представяне на живо на премиерата на диска и това насърчава Графа, Били и VenZy да отговорят с общ музикален проект със заглавие “Запазено място”. 

Двете парчета представят две гледни точки - мъжката и женската. Концепцията се развива, като видеоклиповете, с режисьор Васил Стефанов, са заснети в едно и също студио, сред ефектните декори, дело на Антония Попова, като този на момичетата е цветен, а на момчетата черно-бял. В края на клипа на дамите виждаме силуетите на мъжкото трио, а във финала на видеото на господата се виждат и трите диви. 

От Монте разчитат на феновете да определят своя фаворит от двете парчета, като продуцентите категорично заявяват, че нямат никакви пристрастия и вярват, че “Забранен достъп” и “Запазено място” ще са сред хитовете на лято 2015 г.