Торонто и Монреал посрещат Лили Иванова


След изключителния концерт в Лондон, Лили Иванова и музикантите й добавиха още 2 дати извън България - Торонто и Монреал са вече официално част от списъка с концерти за тази година.

На 30-ти октомври е планиран първият концерт в залата Queen Elizabeth Theatre в Торонто с капацитет 1250 места и е с имидж на една от най-професионалните концерти зали в Kанада, част от Exhibition Place – голям мултифункционален културен център за изложби, концерти, театрални и танцови спектакли. 

На 31-ви октомври е концертът в театър Rialto в Монреал – една от най-емблематичните сгради в града с капацитет от 1165 места, обявена за исторически паметник през 1988 година и официален исторически обект на Канада от 1990-та. Дизайнът на фасадата е вдъхновен от Парижката опера, а интериорът е нео-барок.

Преди Канада предстоят концертите в Русе – на 23-ти Юли с откриване на спортна зала в града, на 26-ти Август в летен театър Варна, на 28-ми Август в летен театър Бургас и на 3-ти септември в античния театър на Пловдив. 

Билети за всички концерти на територията на България се продават в мрежата на ивентим – онлайн, както и във вериги магазини Техномаркет, Технополис, Офис 1, бензиностанции ОМВ.